Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών: Προεκλογική Συγκέντρωση στους Δελφούς

Δελτίο Τύπου 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η προεκλογική συγκέντρωση στους Δελφούς, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λουκάς Αναγνωστόπουλος, παρουσία πλήθους κόσμου, αναφέρθηκε στα θέματα που απασχολούν την Δ.Ε. Δελφών.

Αναφέρθηκε κυρίως στην διαρκή υποβάθμιση του οικισμού των Δελφών καθώς και στην πλήρη αδιαφορία της δημοτικής αρχής να προχωρήσει στην υλοποίηση των απαραίτητων έργων υποδομών αλλά και δράσεων προκειμένου να αλλάξει η σημερινή ζοφερή κατάσταση.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην μη δημοπράτηση του δημοτικού χώρου στάθμευσης οχημάτων, έργο προϋπολογισμού 3.500.000 εκ. ευρώ, στο ουσιαστικό «πάγωμα» της επέκτασης του σχεδίου πόλεως Δελφών, στην κάκιστη λειτουργία των δύο δημοτικών μουσείων Δελφών και Χρισσού, Μουσείο Δελφικών Εορτών – Άγγελου και Εύας Σικελιανού και Εθνολογικό Μουσείο Χρισσού – Συλλογή Ηλία Δαραδημου, στην απουσία τουριστικής πολιτικής καθώς και του απαραίτητου υλικού για να την υποστηρίξει (γραφείο πληροφοριών, διαφημιστικά φυλλάδια, διαφημιστικών spots κ.α.), στην απόλυτη υποβάθμιση της δημοτικής ενότητας Δελφών και ιστορικής έδρας του Δήμου εκ μέρους του δημάρχου (η μοναδική δημοτική ενότητα χωρίς κατά τόπο αντιδήμαρχο) αλλά και σε σημαντικά θέματα της καθημερινότητας που δημιουργούν εμπόδιο στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας.

Παράλληλα, προχώρησε με συγκεκριμένο σκεπτικό στην ανάληψη δέσμευσης εκ μέρους του, ώστε με την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου 2024-2028, να προχωρήσουν χωρίς χρονοτριβή οι παρεμβάσεις προκειμένου η Δ.Ε. Δελφών να καταστεί και πάλι αντάξια του ιστορικού ονόματος που φέρει, προς όφελος των δημοτών, των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών αλλά και των υπόλοιπων δημοτικών ενοτήτων του δήμου μας.

Οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν με επισκέψεις και παρεμβάσεις και στους υπόλοιπους οικισμούς του δήμου μας το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών