Ηλίας Κωστοπαναγιώτου, Λουκία Μαστροπέρρου και Χρήστος Τσαμαντάνης οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στη Φωκίδα – Οι πρώτες δηλώσεις

Ηλίας Κωστοπαναγιώτου

Λουκία Μαστροπέρρου

 

Είναι μεγάλη τιμή η ανακήρυξή μου ως υποψήφιας βουλευτή στο νομό Φωκίδας μεταξύ εκλεκτών συντρόφων.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και να δεσμευτώ ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάπτυξη στην Φωκίδα και ιδίως στην ορεινή Δωρίδα, μια περιοχή ιδιαίτερα παραμελημένη αλλά με μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές.

Με Δικαιοσύνη παντού για να αποκαταστήσουμε την δημοκρατία και την εμπιστοσύνη στους θεσμούς.
Με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για να φέρουμε την αλλαγή!

Χρήστος Τσαμαντάνης

 

«Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και προοπτική για την Προοδευτική Διακυβέρνηση»

Η πλειονότητα των ανθρώπων της γενιάς μου, οι νέες και οι νέοι της Φωκίδας, αλλά και συμπολίτες μας μεγαλύτερης ηλικίας, αντιμετωπίζουν την πολιτική, ως κάτι για το οποίο σου λένε «γιατί πας και μπλέκεις;»… μετά από τόσα χρόνια που έχω επιστρέψει και ζω κι εργάζομαι στον τόπο μου είναι η στιγμή που πρέπει να τολμάς!

Είναι αυτοί οι καθημερινοί άνθρωποι της Φωκίδας που αξίζουν καλύτερα, που αξίζουν να πεις «Θα παλέψω». Για να μπορέσουμε όλοι μαζί να ανεβάσουμε τον τόπο μας ψηλότερα, η νέα γενιά με τις ιδέες και τις απόψεις της να αποκτήσει φωνή στο δημόσιο διάλογο αλλά και ο άνθρωπος του μόχθου και του μεροκάματου να γνωρίζει ότι η «αγωνία του» ακούγεται! Κάθε μάχη ως τώρα, όποτε και όπου και εάν δόθηκε, μού έχει αποδείξει ότι «Αδιανόητο είναι το να μην ασχοληθείς, αδύνατο δεν είναι τίποτα».

Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. με επέλεξε να δώσω τη μάχη των επικείμενων κρίσιμων βουλευτικών εκλογών. Ιδιαίτερη όμως είναι η τιμή και η ευθύνη απέναντι στα απλά μέλη της περιοχής μας, τα οποία με πρότειναν για το ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. στην Π.Ε. Φωκίδας. Ευχαριστώ, τον Πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα, τα μέλη της επιτροπής ψηφοδελτίων και όλα τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου για την τιμή να σταθώ δίπλα στον Ηλία Κωστοπαναγιώτου και στη Λουκία Μαστροπέρρου αλλά και σε συντρόφισσες και συντρόφους από όλη τη χώρα δίνοντας, τον μεγάλο αγώνα της «Αλλαγής της γενιάς μας»!

Γι’ αυτό λοιπόν:
✔️Δίνουμε τη μάχη για την Αλλαγή και την Απαλλαγή από το καθεστώς Μητσοτάκη.
✔️Για «Δικαιοσύνη παντού», Ανάπτυξη, Ευημερία, Δημοκρατία.
✔️Για τις νικηφόρες Ανατροπές που η κοινωνία έχει ανάγκη.
✔️Για την Προοδευτική Κυβέρνηση που έχει ανάγκη η Χώρα.