Διευθύντρια του Νεφρολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Λιβαδειάς: «Η μετακίνηση νεφρολόγων από τη Λιβαδειά στην Άμφισσα θέτει σε επισφάλεια την υγεία των ασθενών και στις δύο περιοχές και εξουθενώνει το ήδη ταλαιπωρημένο ιατρικό προσωπικό»

1/2/2022

Στυλώνουν τα πόδια οι νεφροπαθείς στη Βοιωτία και κατεβαίνουν σε κινητοποιήσεις για το εντέλλεσθε της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας που μετακινεί νεφρολόγους από τη Λιβαδειά στην Άμφισσα. Αρνούνται να μπουν στην αιμοκάθαρση και απειλούν με προσφυγή στη δικαιοσύνη προκειμένου να επιβάλλουν προλήψεις ιατρικού προσωπικού.

Κάθετα αντίθετη στο εντέλλεσθε της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας δηλώνει και η διευθύντρια του νεφρολογικού τμήματος του νοσοκομείου της Λιβαδειάς, καθώς αποτελεί απόφαση που θέτει σε επισφάλεια την υγεία των ασθενών και στις δύο περιοχές και εξουθενώνει το ήδη ταλαιπωρημένο ιατρικό προσωπικό.

Μονόδρομο χαρακτήρισε η διευθύντρια της κλινικής την πρόσληψη ιατρικού προσωπικού και στα δύο νοσοκομεία και προσωρινή λύση τη μετακίνηση ασθενών στη Λιβαδειά και όχι των γιατρών στην Άμφισσα.

Πηγή: Star Κεντρικής Ελλάδας