Σκαρίμπεια 2022 (Αγία Ευθυμία): «Ο προγραμματισμός είναι σε εξέλιξη – Ενισχύστε τη λαχειοφόρο αγορά»

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών με γοργά βήματα προχωράει στον προγραμματισμό των Σκαριμπείων 2022. Με τον κορωνοϊό να βρίσκεται σε ύφεση και τη ζωή να επανέρχεται σε μια σχετική κανονικότητα, ο Σύλλογος φιλοδοξεί οι φετινές του εκδηλώσεις να είναι πιο πλούσιες από ποτέ αλλά πάντα με την ξεχωριστή ποιότητα που διακρίνει τα Σκαρίμπεια.

Το Δ.Σ., αναζητώντας πηγές χρηματοδότησης των Σκαριμπείων 2022 και λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές δυσκολίες των πολιτών, αποφάσισε τη διενέργεια λαχειοφόρου αγοράς με συμβολική τιμή λαχνού. Όπως κάθε χρόνο, θα κληρωθούν πολλά και καλά δώρα και η τιμή του λαχνού είναι μόλις 2 ευρώ ούτως ώστε να μπορούν να αγοράσουν όλοι.

Η σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα του Συλλόγου αναφέρει:

Δίνοντας από λίγα οι πολλοί μπορούμε να πετύχουμε αρκετά.

Ζητάμε την βοήθεια όλων ώστε τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ να διατηρήσουν εκείνα τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βοηθήσει κανείς στην επιτυχία της λαχειοφόρου αγοράς. Μπορείτε να πάρετε μπλοκ με λαχνούς και να τους διαθέσετε σε γνωστούς και φίλους, μπορείτε να προσφέρετε δώρα ή να αγοράσετε οι ίδιοι λαχνούς. Για όσους θέλουν να βοηθήσουν διαθέτοντας λαχνούς ή προσφέροντας δώρα το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 2103250354 και το e-mail του Συλλόγου: info@agiathimia.com Φυσικά λαχνοί θα διατίθενται και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Βοηθήστε ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε με επιτυχία το φιλόδοξο φετινό μας πρόγραμμα.