Πάνος Βλάχος και Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μαζί σε νέα σειρά του ΑΝΤ1;

Ο Πάνος Βλάχος είναι από την Καλοσκοπή Φωκίδας.

Εκτός Υπηρεσίας – ΑΝΤ1: Τα πρώτα ονόματα που συζητούν για τη σειρά

Εκτός Υπηρεσίας, θα ονομάζεται η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, που θα δούμε την νέα τηλεοπτική σεζόν στο ανανεωμένο πρόγραμμα του σταθμού. Ποιοι ηθοποιοί βρίσκονται, όμως, ένα βήμα πριν πουν το μεγάλο ναι στην σειρά;

Πάνος Βλάχος και Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μαζί στη νέα σειρά;

Σύμφωνα με πληροφορίες του yupiii.gr, o Πάνος Βλάχος και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έχουν έρθει σε κρούση από την παραγωγή και το κανάλι του Αμαρουσίου. Ακόμα δεν έχουν πει το τελικό ναι αλλά βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Το νήμα της καινούριας αστυνομικής κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «υφαίνουν» ο Μάκης Πιτταράς και ο Θωμάς Τσαμπάνης, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Κεχαγιά. Η νέα σειρά «Εκτός Υπηρεσίας» είναι παραγωγή της JK PRODUCTIONS και θα προβληθεί στο νέο πρόγραμμα του ANT1, τη σεζόν 2022-2023.

Εκτός Υπηρεσίας – Η υπόθεση της νέας σειράς του ANT1

Όλα ξεκινούν όταν… Ένα ήσυχο χωριό στη μέση του πουθενά, όπου η εγκληματικότητα είναι λέξη άγνωστη, αναστατώνεται όταν από τα κεντρικά της αστυνομίας έρχεται ειδοποίηση ότι το Αστυνομικό τους Τμήμα πρέπει να κλείσει λόγω αδράνειας και ότι οι αστυνομικοί του θα μετατεθούν, άγνωστο για πού…

Έκπληκτοι και απελπισμένοι, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τολμούν να δώσουν μια ανορθόδοξη λύση στο πρόβλημά τους: να σκηνοθετήσουν ψεύτικα εγκλήματα για να αποδείξουν ότι όχι μόνο είναι χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι!

Πηγή: https://youfly.com
2/6/2022