Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση της Ανανεωτικής Δύναμης Δήμου Δελφών στην Άμφισσα (25/9/2022)

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε η Συνέλευση των μελών και φίλων του δημοτικού Συνδυασμού μας, στο κατάστημα «Αριστογεύσεις», στην Άμφισσα.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με ομιλία του επικεφαλής της παράταξης, Λουκά Αναγνωστόπουλου, για τα θέματα που αφορούν τις μέχρι και σήμερα εξελίξεις στον Δήμο Δελφών και στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στους παριστάμενους. Το βασικό συμπέρασμα από τις τοποθετήσεις ήταν ότι η δημοτική παράταξή μας μπορεί και οφείλει να δώσει τη μάχη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, τον Οκτώβριο 2023, με κύριο στόχο την αλλαγή σελίδας στα δημοτικά πράγματα και την εφαρμογή ενός ρεαλιστικού προγράμματος για την ανάσχεση της φθίνουσας πορείας που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια και που έχει να κάνει με την εφαρμογή μιας καταστροφικής και αποτυχημένης πολιτικής από τους σημερινούς διοικούντες τον Δήμο.

Η παράταξη με τις εμπειρίες του παρελθόντος, με δοκιμασμένα αλλά και με νέα αξιόλογα στελέχη, με την εκπόνηση ενός ρεαλιστικού και εφαρμόσιμου προγράμματος που θα τεθεί στην κρίση των συνδημοτών μας, θα παλέψει για την αλλαγή σελίδας θέτοντας τις βάσεις για την ουσιαστική ανατροπή αυτού του νοσηρού κλίματος και την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας.

Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών